Emeklilerden İmza Kampanyası! Geçinemiyoruz!
Haber
25 Nisan 2024 - Perşembe 18:04
 
Emeklilerden İmza Kampanyası! Geçinemiyoruz!
Uşak Haber Haberi
Emeklilerden İmza Kampanyası! Geçinemiyoruz!

UŞAK HABERLER - 2021 Tüm Emeklilerin Sendikası Uşak Şubesi emekli maaşlarının yükseltilmesi talebiyle imza kampanyası başlattı. 

 

sweet bonanza oyna

Sendika, Tiritoğlu Parkında emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için imza standı açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta toplanan imzaların TBMM’ye gönderileceğini söyleyen Tüm Emeklilerin Sendikası Uşak Şube Başkanı Hüseyin Aydın, iktidara ve siyasi parti temsilcilerine seslenerek, mücadelelerinde kararlı olduklarının vurgusunu yaptı.

sweet bonanza siteleri

 

 

Başkan Hüseyin Aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bilindiği gibi Ülkemiz ağır bir ekonomik krizden geçmektedir. Bu ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerden birisi de emeklilerdir. Biz 2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesi olarak, emeklilerimizin taleplerini dile getiren bir dilekçe hazırladık. Bu dilekçiyi emeklilere ve Uşak halkının imzasına açtık. Topladığımız imzaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki gerekli bakanlıklara göndereceğiz.

 

 

Peki emekliler ne istiyor. Biz açlık sınırının 25 bin liranın yoksulluk sınırının 60 bin lirayı geçtiği  bu devirde en düşük emekli maaşının 10 bin lira olmasını karşıyız. Biz Emeklilerin insanca yaşabileceği bir ücret, doğruluğu tartışmalı enflasyon zam değil, toplu sözleşme hakkı, sağlık hizmetlerinin emekliler için parasız olmasını, sendikalarımız üzerindeki kapatma tehditlerinin sona ermesi ve emekli sendikaları statüsü yasasının bir an önce çıkarılmasını istiyoruz. Emeklilerin bu haklı taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyoruz.  Bu konuda sonuç alıncaya kadar  mücalemiz devam edecektir. Bütün halkımızı bütün emeklilerimizi  bu haklı mücadelemizde yanımzda olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emeklilerden, İmza, Kampanyası!, Geçinemiyoruz!,
Yorumlar
Haber Yazılımı